Wanneer je een verificatieverzoek van ons hebt gehad en je hebt deze via de site naar ons verzonden dan gaat een moderator deze beoordelen. Het kan helaas voorkomen dat wij je verificatie moeten afkeuren.
Hieronder zullen wij een aantal afkeurredenen toelichten.


Persoon komt niet overeen met de advertentie

Wij vergelijken de foto's van de verificatie met de foto's die bij de advertentie staan. Als deze teveel van elkaar afwijken dan keuren wij de verificatie af.
Wat je dan kan doen is de foto's bij de advertentie vervangen voor foto's die wel van de persoon zijn van wie de verificatie doet en nieuwe verificatie foto's uploaden.
Als je samen adverteert dien je ook samen op de verificatiefoto's te staan.


Foto's onleesbaar

Het kan zijn dat de foto's van zo'n slechte kwaliteit zijn dat wij deze niet kunnen lezen. Let er dus op dat de gevraagde gegevens (datum) goed leesbaar zijn en dat de foto's niet bewogen zijn.


Niet de gevraagde foto’s

Soms ontvangen wij andere foto's dan waar wij om gevraagd hebben. Wij vragen de foto's en wat erop staat met een reden. Als wij dan niet zien wat wij vragen dan kunnen wij de verificatie niet goed beoordelen en moeten wij deze afkeuren.
Stuur dan ook alleen de gevraagde foto's.


Gebruikte verificatie foto's zijn verouderd

Soms krijgen wij foto's waar een datum op staat die niet van vandaag of afgelopen week is. Wij vragen bij een verificatie om recente foto's, en een foto die je langer dan een week geleden hebt gemaakt is niet meer recent.

Gebruikte foto's zijn bewerkt of bevatten een filter
We gebruiken je verificatiefoto's om na te gaan of de foto's die bij de advertentie staan echt van jou zijn. Dat kan niet als de foto bewerkt is. Foto's met filters geven geen duidelijk beeld van hoe je er echt uit ziet.
Aanpassen van datums, foto's bewerken door je gezicht op een foto te plakken etc. is allemaal niet toegestaan.


Kijk voor meer informatie over de persoon verificatie op deze pagina

Kijk voor meer informatie over de ID verificatie op deze pagina