Wij willen dat de advertenties op Kinky zo betrouwbaar mogelijk zijn.
De minimale leeftijd dat je een advertentie mag plaatsen op Kinky is 21 jaar en als het moderatie team twijfel aan de leeftijd van de persoon in de advertentie kan kunnen zij om een ID verificatie vragen. Ook als het moderatie team twijfelt aan de echtheid van de advertentie dan kan er om een ID verificatie gevraagd worden.

Hoe werkt een ID verificatie?
Wij vragen je om vier foto's te uploaden en gegevens in te vullen.

• Bij foto 1 vragen wij een om een foto van je ID bewijs. Op deze foto willen wij dat de volgende gegevens goed leesbaar zijn.
    • De foto
    • Je geboorte datum
    • Het document nummer
    • Geldigheid van je ID bewijs

Alle andere gegevens op je ID bewijs mag je onherkenbaar maken.
Deze foto gebruiken wij om na te gaan of je ID bewijs echt is en / of je 21 jaar bent.

• Bij foto 2 vragen wij om een selfie waarbij je het ID bewijs naast je gezicht houd. Let hier bij wel op dat de foto op je ID bewijs goed zichtbaar is.
    Deze foto gebruiken wij om na te gaan of de persoon op het ID bewijs ook de persoon is die deze verificatie doen.
  • Bij foto 3 vragen wij om een selfie waarbij je een Nederlandse krant van vandaag vast houd.
    Deze foto gebruiken wij om na te gaan dat de foto's recent zijn gemaakt.
  • Bij foto 4 vragen wij een duidelijke selfie waar jij goed op staat.

Deze foto gebruiken wij als referentie om alle foto's die je bij je advertentie plaatst te vergelijken.

Nadat je de foto's hebt geplaatst vragen wij je om het document nummer en je geboorte nummer in te vullen.

Zodra je deze gegevens hebt verstuurd zal het moderatie team deze zo snel mogelijk behandelen en krijg je hier bericht van.

TIP!  Gebruik de APP van de rijksoverheid KopieID waar je zelf een watermerk kan toevoegen en onnodige info kunt verwijderen.