Wij willen dat de advertenties op Kinky zo betrouwbaar mogelijk zijn.
Wij doen deze ID verificatie indien er twijfels bestaan of je 21 jaar of ouder bent of omdat we twijfelen aan de echtheid van de advertentie.

Hoe werkt een ID verificatie?
Wij vragen je om vier foto's te uploaden en gegevens in te vullen.

Let op, deze foto's worden niet openbaar en zullen niet bij de advertentie zichtbaar zijn.

• Foto 1

Upload een foto van jouw identiteitskaart met de volgende gegevens duidelijk zichtbaar:

• - foto
  • - geboortedatum
  • - geldigheid van je ID
  • - het id-nummer

Alle andere gegevens moeten worden verwijderd om jouw privacy te beschermen. Voor meer informatie klik hier.

• Foto 2
    Upload een foto waarbij je het ID bewijs naast je gezicht houdt. Let hier bij wel op dat de foto op je ID bewijs goed zichtbaar is.
    Deze foto gebruiken wij om na te gaan of de persoon op het ID bewijs ook de persoon is die deze verificatie doet.
  • Foto 3
    Upload een duidelijke foto van jezelf waardoor wij kunnen vaststellen dat je daadwerkelijk op het moment in Nederland of België verblijft. Wij vragen je hiervoor een foto van jezelf te maken met een Nederlandse of Belgische krant of kassabon (niet ouder dan 1 week) waarop de datum duidelijk zichtbaar is.
  • Foto 4
    Upload een duidelijke foto waarop je volledig zichtbaar bent. Deze foto mag NIET bewerkt zijn en je lichaam moet minimaal tot je middel te zien zijn.

Nadat je de foto's hebt geplaatst vragen wij je om het document nummer en je geboorte nummer in te vullen.

Zodra je deze gegevens hebt verstuurd zal het moderatie team deze zo snel mogelijk behandelen en krijg je hier bericht van.

TIP!  Gebruik de APP van de rijksoverheid KopieID waar je zelf een watermerk kan toevoegen en onnodige info kunt verwijderen.

Let op, deze foto's worden niet openbaar en zullen niet bij de advertentie zichtbaar zijn.