Virtual sex  | Geld verdienen zonder fysiek contact

Vanaf vandaag is het mogelijk om een extra mogelijkheid aan je advertentie toe te voegen. Het gaat om de optie “Virtual Sex”. Je biedt je klanten een veilige mogelijkheid om virtueel in contact met jou te komen via jouw Skype account.

Hoe activeer ik mijn “Virtual Sex” mogelijkheid

1. Log in op je account.
  2. Klik onder beheer op “Virtual Sex”.
  3. Klik rechts op de blauwe knop “Activeer Virtual Sex”.
  4. Vul daarna jouw Prijzen en Beschrijving in.
  5. Daarna zal ons moderatie het beoordelen.
  6. Je kan nu starten met het promoten van jouw advertentie!

Na activering krijg je een blauwe “Virtual Sex” knop bij je advertentie te zien.
Ook krijg je een apart “Virtual Sex” tabje naast je foto’s en video’s tabjes.

Kijk voor meer informatie over hoe een Virtual sex afspraak werkt op deze pagina.

Zijn er nog vragen of heb je hulp nodig? Wij helpen je graag verder