Een virtual sex afspraak is een online sex afspraak. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld spannende chats, het versturen van pikant beeldmateriaal of cybersexen voor de webcam. Als je via Kinky een virtual sex afspraak maakt kunnen jullie zelf bepalen wat jullie willen doen en welk online communicatieplatform jullie willen gebruiken. Het afstemmen hiervan gaat via dezelfde kanalen als voor het maken van fysieke afspraken.

Er zijn vandaag de dag tal van tools beschikbaar voor online communicatie en voor online betalingen. Het is aan jou om te bepalen welke je voorkeur heeft. Welk communicatie platform het meest geschikt is zal ook afhangen van het type online contact dat je voor ogen hebt. Om je op weg te helpen hebben we een aantal gratis tools voor je op een rijtje gezet.

Tools voor online communicatie

1. Skype
Misschien wel de bekendste tool om te internetbellen. Skype is een geschikte tool om te videobellen en te chatten. Ook is het mogelijk om bestanden naar elkaar te sturen. Om Skype te gebruiken heb je een microsoft account nodig, en is het nodig om je gesprekspartner eerst toe te voegen aan je adressenbestand. Naar de Skype website.

2. Whatsapp
Via deze populaire messenger app kun je naast chatten, geluidsopnamen en beeldmateriaal versturen ook live videobellen. Videobellen werkt echter alleen via de android of iOS app, en niet via de webversie. Whatsapp is te downloaden via de Google Play Store of de iOS App Store.

3. Google Hangouts
Gebruik je liever je Google account dan je Microsoft account? Dan kun je ook videobellen met Hangouts. Voor chatten en bestanden delen is Hangouts minder geschikt. Naar de Google Hangouts website.

4. Zoom
Zoom is een veelgebruikte videotool. Je kunt met de gratis versie onbeperkt bellen in een 1 op 1 gesprek. Het is ook mogelijk om groepsgesprekken te houden. Voor de gratis versie zit op groepsgesprekken een tijdslimiet van 40 minuten. Naar de Zoom website.

5. Whereby
Voor whereby is het voor je gesprekspartner niet nodig om een account aan te maken, en je hoeft hier ook geen app voor te installeren (met uitzondering van enkele apparaten waar je wel eerst de app voor moet installeren). Je kunt zelf een virtuele kamer aanmaken en mensen hiervoor uitnodigen via een url. In deze virtuele kamer kun je chatten en videobellen. Naar de Whereby website.

6. Snapchat
Een populaire chat app, waarmee je ook foto’s en video’s kunt versturen. Foto’s en video’s verdwijnen na 10 seconden van de telefoon van de ontvanger (mits de ontvanger niet stiekem een screenshot maakt via een ingewikkelde constructie). Naar de website van Snapchat.

7. WeTransfer
Via WeTransfer kun je grote bestanden verzenden. Handig als je bijvoorbeeld zelfgemaakte filmpjes wil versturen die te groot zijn voor bovenstaande tools. Naar de WeTransfer website.

8. Kik
Nog steeds populair is de KiK app. Het is eenvoudig en veilig in gebruik. Je kan 1-op-1 contact maken, maar ook een virtuele gangbang met een hele groep bestaat tot de mogelijkheden. Naar de KiK website.

Tools voor online betalingen

Bij online afspraken gaat het natuurlijk niet lukken om in cash te betalen. Gelukkig zijn er ook voor betalingen genoeg mogelijke oplossingen.

1. Tikkie
Een populaire app om betaalverzoeken te sturen, en erg simpel in gebruik. Kijk voor meer info op de website van Tikkie.

2. Paypal
Paypal is een betaalsysteem dat gekoppeld is aan je credit card. Hiermee kunnen zowel particiuliere als zakelijke betalingen worden gedaan. Naar de Paypal website.

3. Bol.com waardebonnen
Als je iets leuk wilt kopen van je geld kun je natuurlijk ook bol.com bonnen accepteren. Naar de bol.com website.

4. Amazon
Een alternatief voor de Bol.com waardebon is die van Amazon.nl. Hier kan je altijd iets leuk voor aanschaffen. Naar de Amazon.nl website.