Het is op Kinky verplicht een werkend telefoonnummer te plaatsen bij je advertentie. Hiermee bedoelen we een telefoonnummer waarmee je gebeld kan worden en sms berichten op kunt ontvangen.

Je kunt alleen Nederlandse, Belgische of Duitse telefoonnummers gebruiken bij je advertentie. Telefoonnummers uit andere landen zijn niet toegestaan.

Hoe werkt de telefoonverificatie?

• Je vult eerst je landcode in gevolgd door het telefoonnummer dat je bij de advertentie wil plaatsen:
    Nadat je het nummer hebt ingevuld klik je op 'Stuur sms-code' en wij sturen je een code via sms

• Pak nu je telefoon en kijk of je de sms met de code hebt ontvangen
  • Vul nu de code uit de sms in bij 'code'en klik op 'verifiëren'

Na het klikken op 'verifiëren' is je nummer goedgekeurd en wordt deze bij je advertentie getoond. Heb je de sms met de code niet ontvangen klik dan in het scherm waar je de code in moet vullen op 'code opnieuw versturen'

Je telefoonnummer aanpassen

Heb je al een telefoonnummer geverifieerd bij je advertentie, maar wil je je telefoonnummer aanpassen? Ga dan naar Beheer -> Advertentie -> Contactgegevens en klik op 'Telefoonnummer aanpassen'.

Om het telefoonnummer aan te passen dient deze nog wel extra geverifieerd te worden door een selfie waarbij je een vel papier vasthoudt met daarop je nieuwe telefoonnummer geschreven. Het geschreven telefoonnummer zullen wij controleren met het telefoonnummer dat je hebt gewijzigd. Tevens zullen wij de de selfie afleggen tegen de verificatiefoto die we van je hebben ontvangen bij het aanmaken van je advertentie. Dit om te controleren dat jij het bent en niet iemand anders.

Tijdens dit proces gaat je advertentie offline totdat wij het telefoonnummer hebben gecontroleerd!

Wij keuren van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 09:00u t/m 17:00u. Dus hou hier a.u.b. rekening mee.