Alle advertenties die je op kinky plaatst zijn gratis.

Zodra je advertentie is goedgekeurd door het moderatie team komt je advertentie in een lange lijst met advertenties te staan. deze lijst begint op de homepage en is vele pagina's lang.

Om extra op te vallen in deze lange lijst zijn er drie manieren om je advertentie extra te gaan laten opvallen:


De premium advertentie

Op het moment dat jij de advertentie premium maakt zetten wij de advertentie boven de (normale) gratis advertenties neer.
Iedere advertentie heeft een tijd stempel waarop deze voor het laatst omhoog is gezet en op deze tijd stempel worden de advertenties in de lijst gezet. Op het moment dat jij de advertentie premium maakt krijgt hij geen nieuw tijd stempel hij word alleen boven de normale advertenties gezet. Je krijgt zo zeg maar twee lijsten eerst 'de premium' advertenties en dan 'de normale' advertenties. De plaats waar de advertentie in deze twee lijsten staat is afhankelijk van de tijd stempel.

Je kunt de advertentie voor 1 dag, 1 week of 1 maand premium maken.


Advertentie bovenaan in de lijst plaatsen

Op het moment dat jij de advertentie omhoog plaatst word deze boven aan de lijst geplaatst. Je advertentie krijgt zo dus een nieuw tijd stempel.
Is je advertentie premium dan zal hij op de homepage te zien zijn. Heb je een (normale) gratis advertentie dan zal de advertentie als eerste onder de premium advertenties te zien zijn. Een (normale) gratis advertentie kan dus nooit op de homepage te recht komen. 

Je kunt de advertenties op twee manieren bovenaan de lijst zetten:

  • Met een credit vanuit de website
  • Je kunt bellen (alleen vanuit NL / BE)


De spotlight

Op het moment dat jij de advertentie spotlight maakt komt deze op de homepage boven de lijst te staan. Er zijn tussen de drie en zeven plaatsen waar een spotlight advertenties getoond kan worden. Dit aantal hangt af van hoe groot het scherm is waar je Kinky op bekijkt.
Zodra er meer spotlight advertenties zijn dan dat er plaatsen zijn om deze te tonen zullen de spotlight advertentie in een willekeurige volgorde getoond worden. Een spotlight advertentie staat dus niet op een vast plaats. 

Je kunt de advertentie voor 1 dag, 1 week of 1 maand spotlight maken.


Uiteraard kan deze extra opval mogelijkheden met elkaar combineren.