Het plaatsen van een advertentie op Kinky is gratis.

Zodra je advertentie is goedgekeurd door het moderatieteam komt je advertentie in een lange lijst met advertenties te staan.

Er zijn een aantal manieren om je advertentie extra te laten opvallen. Uiteraard kun je deze opvalmogelijkheden met elkaar combineren; zeker bij het omhoogplaatsen is dit aan te raden!


Exclusive/Premium status

De lange lijst met advertenties is in deze volgorde opgebouwd; eerst alle Exclusive advertenties, dan de Premium advertenties en tot slot de Standaard advertenties.

Standaard advertenties worden bovendien niet getoond in zoek en filterresultaten, Premium en Exclusive advertenties wel!

Op het het moment dat jij de advertentie Exclusive of Premium maakt zetten wij de advertentie boven de Standaard advertenties. Je bent dan de onderste Exclusive of Premium advertentie. De datum die je bij de advertentie ziet staan verandert niet. De datum bij je advertentie is de datum waarop de advertentie voor het laatst handmatig omhoog is geplaatst, zie kopje hieronder.

Exclusive advertenties zijn herkenbaar aan het gouden diamantje, Premium advertenties hebben een groen diamantje.

Een upgrade naar Exclusive of Premium status aanschaffen kan heel eenvoudig via het kopje "Promotie" en dan "Promotie overzicht" als je bent ingelogd.
Je kunt een upgrade aanschaffen per dag, week of maand.


Advertentie bovenaan in de lijst plaatsen (omhoogplaatsen)

Op het moment dat jij de advertentie omhoog plaatst word deze boven aan de lijst geplaatst. Je advertentie krijgt dan ook een nieuwe datum naast het groene pijltje, zie afbeelding hieronder.

Plaats je je advertentie omhoog terwijl je een Exclusive status hebt, dan komt de advertentie bovenaan te staan op pagina 1, positie 1.
Plaats je je advertentie omhoog terwijl je een Premium status hebt dan zal hij als bovenste Premium advertentie onder alle Exclusive advertenties komen te staan.
Een Standaard advertentie die omhoog geplaatst wordt komt onder alle Exclusive en Premium advertenties te staan als bovenste Standaard advertentie.
Een Premium of Standaard advertentie komt dus nooit op de homepage terecht.


Omhoogplaatsen kan heel eenvoudig via het kopje "Promotie" en dan "Omhoog plaatsen" als je bent ingelogd.


De Promo sticker

De Promo sticker is een klein stukje tekst dat extra word getoond achter de titel van je advertentie. Hierin kun je je dienst nog eens extra aanprijzen, een actie aankondigen of iets anders vermelden om extra op te vallen.

Deze Promo sticker kan twee kleuren hebben, de kleur is afhankelijk van de status Premium of Exclusive.


Uiteraard kun je al deze extra opvalmogelijkheden met elkaar combineren.