Wat?

Sinds enige tijd is de functionaliteit ‘reviews’ toegevoegd op Kinky.nl. Dit betekent dat geregistreerde klanten een date achteraf gedetailleerd kunnen beoordelen.


Waarom?

Feedback is belangrijk voor jou als dienstverlener. Wat je goed doet, wordt bevestigd, terwijl aandachtspunten benoemd worden en vervolgens kunnen aangepakt worden. A complaint is a gift!

Realistische, positief-kritische reviews verhogen de betrouwbaarheid van een advertentie.

Potentiële klanten zullen sneller overtuigd worden om voor jou te kiezen na het lezen van positieve ervaringen van andere bezoekers. Andersom zal het ontbreken van de mogelijkheid om een review te plaatsen misschien als een minpunt ervaren worden bij het selecteren van een date.

Filteren op reviews is een extra manier voor een klant om een date te selecteren.

Hoe?

Als adverteerder bepaal je zelf of je de functionaliteit ‘reviews’ aanzet of niet. Dat doe je via advertentiebeheer binnen mijn kinky. Aan- of uitzetten doe je dan via de tab ‘reviews’.

In het tabblad reviews kun je ook zien wie een recensie geplaatst heeft en wanneer. Verder zie je de huidige status van de recensie (bv. pending, al dan niet zichtbaar, plus het aantal sterren).


Je mag per review één keer reageren. Anders wordt het een welles-nietes discussie.

Bezoekers zien bij je advertentie of de review-functie aan staat en ook welke reviews en scores je al gekregen hebt.

Een Kinky-moderator controleert voor plaatsing of een recensie/reactie aan de regels voldoet