Zorg dat je alert bent op Phishing en Scam berichten!

Wij sturen jou alleen meldingen via “Mijn Kinky” en naar het bij ons bekende email adres.

Elke andere vorm van communicatie zullen wij nooit gebruiken!

En ook nooit doen!

• Geen SMS
  • Geen WhatsApp
  • Niet Telefonisch
  • Geen webberichten via Messenger, Snapchat, Discord of Skype
  • Geen berichten via de bezoekers berichtenbox van “Mijn Kinky”
  • Of welke andere vorm dan ook

Zo herken je een nep bericht

• In het bericht vind je vaak een urgente reden om tot actie over te gaan. Bijvoorbeeld “Klik hier om verwijderen van uw advertentie te voorkomen”.
  • Je wordt verzocht om op een link te klikken die NIET uitkomt op de website van Kinky.nl.
  • Het bericht lijkt op een bericht van Kinky.nl maar is NIET door Kinky.nl verzonden, het e-mailadres eindigt niet met @kinky.nl.
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht.

Let op: Vertrouw je een bericht niet vraag het na bij de klantenservice op 070-7506006 of stuur een bericht naar de klantenservice.

Enkele voorbeelden van fake berichten

(nogmaals, deze zijn niet door ons gestuurd)