Maak op de inlog-pagina gebruik van "Wachtwoord vergeten?" Een nieuw wachtwoord wordt je toegezonden per e-mail.

Onder je account instellingen kun je dit wachtwoord vervolgens wijzigen in een wachtwoord die je zelf wenst.

Indien je ondanks het opvragen van een nieuw wachtwoord nog steeds geen toegang hebt tot je account, neem dan contact op met de klantenservice via het contact formulier of via support@kinky.nl.

Tip, check ook je spam box als je geen mail ontvangt.