Misbruik gegevens

Wanneer je ervan overtuigd bent dat er een advertentie op Kinky.nl staat die misbruik maakt van gegevens dan stellen wij het zeer op prijs wanneer je deze meldt via het e-mailadres van de klantenservice support@kinky.nl of via het online contact formulier. Geef hierbij duidelijk aan welke gegevens er misbruikt worden en stuur eventuele bewijzen mee.

  • Vermeld altijd het advertentienummer en/of het telefoonnummer van de advertentie
  • Een weblink naar de advertentie mag ook indien de advertentie nog online staat


Oplichting

Het is belangrijk om toe te lichten dat Kinky geen partij is bij de overeenkomst die tussen een adverteerder en een bezoeker tot stand komt. Adverteerders en bezoekers dienen onderlinge geschillen zelf op te lossen. Desalniettemin willen wij uiteraard geen oplichters op ons platform en hebben wij interne processen in werking gesteld om de site schoon te houden. Helaas lukt dit niet altijd en meldingen hierover nemen we graag in behandeling.


Wanneer je bent opgelicht door een adverteerder op Kinky.nl dan adviseren wij je om hier eerst aangifte van te doen bij de politie en daarna deze adverteerder bij ons te melden. Aangifte kun je ook anoniem online melden via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/


Je kan de adverteerder bij ons melden door een e-mail te sturen naar het e-mailadres van de klantenservice support@kinky.nl of via het online contact formulier


Een oplichtingsmelding dient aan een aantal eisen te voldoen:

  • Een duidelijk verhaal van wat er is gebeurd
  • Het advertentienummer en/of het telefoonnummer van de advertentie
  • Een weblink naar de advertentie mag ook indien de advertentie nog online staat
  • Een schermafbeelding van de Whatsapp chat van de gemaakte afspraken. Het is hierbij van belang dat we het telefoonnummer van de advertentie bovenaan de chat kunnen zien! 
  • Indien er giraal is betaald een betaalbewijs van de overmaking


Aan de hand van dit bewijs starten we een intern onderzoek. Hoe meer bewijs er wordt geleverd hoe meer kans er bestaat dat de advertentie wordt gesloten. Het gevolg hiervan kan zijn dat de adverteerder niet meer welkom is op de site. 


Zoals hierboven vermeld zijn wij geen partij tussen onderlinge geschillen, maar we kunnen er wel samen voor zorgen dat de site schoon blijft!